Overdækket terrasse

Var det noget med en overdækket terrasse?

Var det noget med en overdækket terrasse?

Der findes utrolig mange måder at lave terrasser på. Én af dem er overdækkede terrasser. Det er en super skøn løsning, hvis du gerne vil kunne sidde ude i tørvejr. Desuden er det også smart, hvis din terrasse skal bruges til opbevaring eller du har havemøbler, der ikke må blive våde. 

En overdækket terrasse kan være et stort projekt? Hvordan skal det se ud? Hvad skal det koste? Hvem kan bygge det? 

Sådan får du opført en overdækket terrasse

En overdækket terrasse kan bygges på mange måder. Det kan være i ren træ. Det kan også være i metal eller andre vedligeholdelsesfri materialer.

Spørgsmålet er også, om den overdækkede del skal bygges fast til din bolig? Eller om den skal gå sammen med en carport. Der er mange muligheder – og der findes mange firmaer, der opfører overdækkede terrasser. 

Du kan læse mere om et af dem her: https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

Overdækket terrasse – hvad koster det?

Det er svært at give en konkret pris på sådan en opgave. For at du kan få et tilbud fra et håndværkerfirma, bør du vide:

*Hvordan skal den overdækkede del se ud?

*Hvor stort et areal skal være overdækket?

*Hvilke materialer skal der bygges med?

*Hvad er dit budget for opgaven?

Det er helt sikkert nogle af de ting, du vil blive spurgt om, når du efterspørger et tilbud.

Er du ikke 100% sikker på det hele, er det en god idé at få håndværkeren til at komme ud og se nærmere på projektet. På den måde sikrer du dig, at I har forstået hinanden, og du ender med et langt mere realistisk prisoverslag.

Find inspiration til din løsning

Har du svært ved at beslutte dig for udseende og materialer til din nye terrasse? Så finder du et væld af inspiration online. Se hvordan andre har fået bygget netop deres overdækkede terrasse – måske er der en løsning, som passer til netop dine behov?