Flos

Smukke og dekorative lamper fra Flos

Smukke og dekorative lamper fra Flos

De fleste lampe afficionados kender det lækre brand Flos – og mange har da også én eller flere Flos lamper i hjemmet. Flos producerer såvel gulvlamper som loftlamper, pensler, væglamper og bordlamper, og uanset hvilket rum i dit hjem, som skal illumineres, går du aldrig galt i byen med en Flos lampe.

Flos Superloon – design, funktionalitet og moderne teknologi

Er du hooked på tidssvarende belysnings teknologi, bør du tage et kig på den super lækre og gennemdesignede gulvlampe Flos Superloon. Her er der tale om et kunstværk fra Jasper Morrison, som kombinerer det revolutionerende og innovative Edge Lighting Technology koncept med et smukt og æstetisk design, som klæder enhver dagligstue.

Superloon giver et lækkert, direkte lys, mildnet af den æstetiske og dekorative silkeskærm. Med den smarte Dim-to-Warm-funktion, som responderer på omgivelsernes farvetone, kan Superloon tilpasse sig dine belysnings behov, uanset om det er højlys dag, skumring, tusmørke eller sort nat. I den svindende aftenbelysning ændrer lyset fra din Flos Superloon sig til en hyggelig varm tone, som skaber den helt rigtige stemning.

Bon Jour bordlampen fra Flos – når du ønsker en elegant stil

Med Flos Bon Jour bordlampen får du det eftertragtede raffinerede udtryk, som på én gang er eksklusivt og innovativt. Bon Jour er formgivet af den kendte designer Phillipe Starck, hvilket ikke fornægter sig i det tidløse design. Med Bon Jour får du en bordlampe, som er fyldt med lækre detaljer – for eksempel en smart lysdæmper funktion, som spænder helt fra 10% til 100% af lampes lysstyrke.

Er du således på udkig efter smarte og lækre lamper fra Flos, kan du med fordel kigge ind hos andlight.dk og finde dem til nogle af markedets billigste priser – sammen med mange andre flotte designer lamper fra kendte brands.

Se det store og velassorterede udvalg af Flos lamper på https://andlight.dk/shop/flos-66c1.html