plakater

Sådan vedligeholder du dine plakater

Sådan vedligeholder du dine plakater

Skulle vi til at skrive en artikel om, i hvilke størrelser du kan få plakater, samt hvilke motiver du kan vælge at få disse i, så ville denne artikel bliver længere, end du kunne holde ud at læse.

Faktisk er det hurtige svar til disse spørgsmål, at du stort set kan få plakater i de gængse størrelser, der kan udskrives i, samt i de motiver, du kan tænke dig til.

Her sætter netop kun fantasien grænserne.

Men hvordan sørger du så for, at plakaterne holder sig pæne og brugbare i længst tid?

Det er dét emne, vi vil belyse i denne artikel, som vil være mere kort og præcis, end hvis vi skulle komme ind på de ovenstående emner, vi bemærkede indledningsvist.

Plakater er hovedsageligt nemmere at trykke, folde sammen, hænge op, end for eksempel malerier og motiver i boksrammer er det.

Derfor er prisen på plakater også radikalt lavere end ved blandt andet malerier, og plakater kan da netop gengive motiver fra et maleri, så man sparer penge på den måde end ved at skulle eje originalen.

Man kan sagtens rulle en plakat sammen, men sørg for, at den kun er rullet sammen under transport, da bøjningen ellers vil sætte sig permanent, og det vil være sværere at folde den ud.

Alternativ kan du lægge den udstrakt på et bord, hvor du placerer noget tungt i hvert hjørne af plakaten, så den kan få sin oprindelige form retur.

Hvad andgår ophængningen af plakater så anbefaler vi, at du bruger det såkaldte “elefantsnot”, da det netop er velegnet til plakater, ikke efterlader skader – hvis det ikke sidder for længe – og ikke river plakaten i stykker, når man tager denne ned igen.

Undgår tegnestifter, nåle, tape og lignende, da det både ødelægger plakaten og eventuelt væggens tapet, når man skal have plakaten ned igen.

Husk endvidere ved lejlighed at støve plakaten af for støv.

Og så skal du da ikke snydes for en anbefaling til, hvor du kan købe spændende og interessante plakater: https://sohu-shop.dk/shop/plakater-7s1.html