nanna ditzel

Nanna Ditzel - nordisk design og charme

Nanna Ditzel - nordisk design og charme

Drømmer du om at forny din bolig med skønne møbler? Skal de være kendetegnet af enkelhed, komfort og kvalitet. Så skal du se nærmere på brandet Nanna Ditzel, som står bag en række af utrolig flotte møbler. 

Hvem er Nanna Ditzel?

Nanna Ditzel blev kendt for at lave innovativt dansk design, som en af de første kvinder. Hun blev udlært som møbelsnedker i 1943 og udstillede efterfølgende på kendte, internationale designmesser og har et utal af priser bag sig. Hun var og er stadig utrolig betydningsfuld for dansk design på den internationale designscene – især pga. hendes evne til at eksperimentere med hendes designs og brug af materialer. Udover møbler har hun også designet smykker, service og tekstiler. Materialerne er typiske nordiske; træ, flet, sølv, keramik og glasfiber. 

Møbler fra Nanna Ditzel

De tidlige designs fra Nanna Ditzel levede op til modernistiske idéer om enkelhed, kvalitet og komfort, som prægede den tid. Disse principper er også i stor stil efterspurgte i dag, og derfor er de fine designs fra Nanna Ditzel stadig yderst populære. Hendes designs spænder bredt med møbler som sofaer, lænestole, sofaborde, stole, skriveborde, stumtjenere, bænke og meget mere. Der er derfor rig muligheder for at forny dit hjem med eksklusiv stil og god kvalitet. 

Hvor kan du købe Nanna Ditzel møbler og ting til hjemmet?

Du kan finde møbler og andre ting til hjemmet fra Nanna Ditzel ved flere danske forhandlere. En af dem er Designklassikershop.dk – her finder du et stort udvalg af møbler og andet interiør fra det ikoniske, danske brand. 

Når du shopper møbler og ting til hjemmet fra Nanna Ditzel hos Designklassikershop.dk, kan du altid forvente god service og hurtig levering. Du får fri fragt, når du shopper for mindst 499 kr. Shoppen er E-mærket, og du får altid 14-dages retur- og bytteret og sikker betaling.

Klik her for at udforske de flotte danske designs.