maler taastrup

Med en maler kommer du langt

Med en maler kommer du langt

advertorial

Når du skal i gang med at forandre din bolig, så kan du starte med at kigge dig omkring på dine vægge, og erkendelsen vil formentlig ramme dig ret hurtigt. Der trænger til at blive malet i hele huset, og her kommer du hurtigst videre ved at hyre en maler til opgaven.

Det kan virkelig trækker tænder ud selv at stå for maling af en bolig. I teorien kan det lyde som en god idé at købe malerruller selv, sætte malertape op og gå i gang. Men rigtig mange undervurdere arbejdets omfang, før du går i gang – og når erkendelsen rammer er det ofte for sent eller giver en ekstraregning oven i den tid, der allerede er spildt.

Hårdt arbejde tager tid

Der er det med malerarbejde, at det måske ikke ser ud af meget. Men gøres det forkert, eller sløser du med opgaven, så kan det tydeligt ses. Helligdage på væggen vil skrige til dig, kanter i hjørnerne som er løse og lister, hvor malingen løber – alt det vil være tydeligt for dig, når du kigger omkring i et nymalet lokale. Hvis det er i orden, tænker du måske ikke meget over det, og sådan skal det være. Er det ikke i orden, ser du det straks, og så kan du ikke få øje på andet.

Det er hårdt arbejde at male, og du skal kende dine materiale og metoder, og du skal være koncentreret. Det tager tid, fordi der er mange delprocesser i malerarbejdet, fordi maling skal tørre. Det er de færreste, som tænker over alt det, når de sætter sig for at male selv.

Det medregner en professionel til gengæld i sit arbejde, og her kan der trækkes på rutiner og viden, så det alt andet lige går hurtigere og formentlig bedre, end når du selv gør det også tørretiden til trods.