boremaskiner

Lav en samling og få overblik over dine boremaskiner

Lav en samling og få overblik over dine boremaskiner

Der var en undersøgelse på et tidspunkt, der påviste, at de mennesker, som levede meget firkantet, ordentligt og havde styr på tingene, mødte til tiden med videre, laver løsninger, som er meget efter bogen og forventelige.

Så er der dem, der elsker kaos, tage mødetider med et gran salt, kan lide at prøve sig frem og sjældent gentager sig selv. De kan være længe om at lave en løsning, men den er til gengæld også meget unik, ude af boksen og sjældent set før.

Dette mener vi for at sige, at hvis du møder op hos en håndværker, du overvejer at hyre, og vedkommende lever i et rod, der er gangstier blandt halvfærdige projekter, nogle ulæste breve og ens sekretær, der er ved at gå ud af sit gode skind, så er det ikke ensbetydende med, at håndværkeren er af den ringe slags.

Men en slags orden kan der være brug for.

Hav organiseret dine boremaskiner

Vi kender det måske selv, at man bliver påvirket af ens impulser, hvilket specielt rammer de mennesker, der lever i nuet og kan lide orden i deres kaos.

Så de falder over en reklame for en boremaskine, som de bare må eje; de køber den, bruger den lidt og smider den hen i bunken til resten.

De mere velovervejede mennesker undersøger markedet, har de selv råd, ejer den i forvejen uden at vide det, og er der plads til den. Det kan lyde kedeligt, men det er meget praktisk.

Den slags mennesker kan lære kaosmenneskerne noget med, at man laver et system med ens boremaskiner efter, hvor de skal ligge, hvad man bruger dem til, og hvad man mangler.

Man kan hænge dem op, lægge dem i kasser sammen med deres ekstraudstyr eller gøre noget helt andet, men så er det til at finde frem og have overblik over.

Måske endda en lille liste kan være behjælpelig.