tandlæge

Lad din tandlæge i Næstved hjælpe med at holde dine tænder sunde

Lad din tandlæge i Næstved hjælpe med at holde dine tænder sunde

advertorial

Hvis du ønsker at bevare alle dine tænder hele livet igennem er det vigtigt at du opretholder en god mundhygiejne. Dette gøres først og fremmest ved dagligt at børste dine tænder og rense mellem tænderne med tandtråd. Du kan eventuelt supplere med mundskyl om nødvendigt. Og så bør du passe dine årlige tandlæge besøg.

Hvorfor gå til tandlægeklinik når tænderne intet fejler?

Måske tænker du at det er penge ud af vinduet og spild af tid at gå til tandlæge. Især når du hverken oplever tandpine eller blødninger i forbindelse med tandbørstning. Men her skal du tænke på at formålet med et besøg hos tandlægen primært er forebyggende.

En tandlæge vil hurtigt kunne se om der skulle være tilløb til eksempelvis parodontose eller karies – to af de mest almindelige tandlidelser – på steder du ikke selv kan se, for eksempel under tandkødets rand eller mellem dine tænder. Og så kan tandlægen hurtigt sætte en forebyggende procedure i værk.

tandlæge

Hvis du der imod venter med at gå til tandlæge til du oplever smerter eller blødninger kan det være for sent at forebygge. Så kan tandlægen kun udøve damage control.

Det kan hurtigt gå hen og blive både dyrere og mere smertefuldt end forebyggende end et til to årlige kontrol besøg med tilhørende tandrensning. Og derfor bør du booke en tid til eftersyn hos din lokale tandlæge.

Hvor kan jeg finde en fast tandlæge i Næstved?

Det er altid smart at vælge en tandlæge som du kan være sikker på at have på fast basis de næste mange år. Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland, for eksempel Næstved eller nærmeste omegn, kan du med stor fordel aflægge tandlægeklinikken Tandlægerne Dickow & Lindkær en visit. Her kan du altid få en grundig undersøgelse og rensning af dine tænder.

Bestil tid online på dltand.dk