låsesmed solrød

Hvornår du skal bruge en låsesmed

Hvornår du skal bruge en låsesmed

advertorial

De fleste af os har sikkert prøvet at smække os selv ude, eller glemt nøglen inde på bordet, da man tog afsted på arbejde eller studie. Det er en irriterende situation at stå i. Men skaden er desværre sket, og nu skal du finde ud af, hvordan du kommer ind. En låsesmed er ofte den person, som du skal henvende dig til i sådan en situation. Læs mere her i indlægget om, i hvilke andre situationer du skal kontakte en låsesmed. 

 

 

 

1. Hvis du har haft indbrud

Hvis du har haft indbrud i dit hjem, så bør du som det første få ringet til politiet. Herefter kan du kontakte en låsesmed. Selvom tyven ikke har låst sig selv ind med en nøgle, så kan de have taget en nøgle med sig eller fået ødelagt din hoveddør. Så under alle omstændigheder skal du få skiftet låsen, så du kan føle dig tryg i dit eget hjem. 

 

2. Hvis du har fået nye døre eller vinduer

Hvis du har fået nye døre eller vinduer i dit hjem, så kan du også få en låsesmed til at lave et aflåsningssystem til dem. På de fleste vinduer er der hængsler, der forhindrer vinduet i at blæse helt op. Dog kan du få lavet et låsesystem i dag, der gør at du låser dine vinduer med en lille nøgle. Det gør det nærmest umuligt for tyve at bryde op vinduet med et koben. Du kan få det låsesystem til din hoveddør, der passer til dig. Måske du er ude i et moderne system, såsom fingeraftryk eller kode. Så kan en låsesmed også hjælpe dig med det.

Du kan finde professionelle låsesmede – eller sikringsfirmaer via dette link: https://www.avllaase.dk/ 

3. Hvis du har smidt nøglerne væk

Hvis du har tabt dine nøgler, så skal du naturligvis have lavet et nyt sæt. Hvis du ikke har en reservenøgle, som låsesmeden kan kopirere fra, så kan det godt blive en dyrere omgang. Det betyder nemlig, at du skal have skiftet låsen på alle dine døre i huset. I nogle tilfælde kan låsesmeden også kopirere ud fra låsen, der sidder i hoveddøren. Hvis du bor i en lejlighed, så kan du spørge din nabo, om du må låne hans eller hendes kældernøgle til at få lavet en kopi med.