gulvafslibning på Fyn

Gyldne trægulve lyser op

Gyldne trægulve lyser op

advertorial

Træ er et levende materiale og det gælder også selvom det ligger som et trægulv, hvilke betyder at det skal passes og plejes for forsat at se smukt, gyldent og varmt at se på. Det betyder også at det fra tid til anden skal have en gulvafslibning.

Det gælder uanset hvor godt du passer på gulvet. Når det begynder at se gråt og trist og og selv ikke den bedste rengøring kan hjælpe, er det tid. Og resultatet er fantastisk. Du vil se et helt nyt rum med varme og gyldne gulve og dine møbler vil komme til sin ret og det bliver langt mere behageligt at opholde sig i rummet. Du kan se mere om gulvafslibning her https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/.

gulvafslibning på Fyn

Gør det selv eller få det gjort?

At få slebet gulvene er noget mange vælger selv at gøre, hvilke bestemt også er muligt. Man skal bare lave et godt forarbejde og være indstillet på at det tager 1-2 dage pr. rum. Mange vælger at få det gjort i forbindelse med en flytning, da det støver og er markant nemmere, når man ikke skal flytte rundt på en masse møbler. Selvom det sagtens kan lade sig gøre.

Vælger du selv at slibe gulvene, er det en god ide at starte med at gøre rummene klar inden du henter slibemaskinen, da uret begynder så snart du forlader butikken og så er det jo dumt at den står og venter, blot fordi du ikke er klar. 

Du skal først sørge for at vaske gulvene, ellers vil skidt og snavs blive slebet ned i gulvene. Gå også gulvene efter løse søm, da de ødelægger det dyre sandpapir. Fjern ledninger og også gerne paneler. Jo færre gange du skal stoppe, jo flottere bliver dine gulve. Start med at øve dig et sted, hvor du ved der skal stå et møbel fast.