døre

Gå lige tilbage og tjek den dør

Gå lige tilbage og tjek den dør

advertorial

Det kan lyde som en ikke særlig vigtig ting, men det er sådan set vigtigt nok i sig selv, hvis man føler, det trækker ind, eller man kan høre, døren den klaprer i mod dørkarmen, og man kan risikere, at der kommer et gennemtræk, som lukker døren i med et smæk:

Man har ikke fået den lukket ordentligt.

Der er jo så meget forskel på døre, at den ene dør er meget simpel at lukke, for man stort set bare lige skal prikke til den med en lillefinger, og så lukker den perfekt i og rammer låsen, uden man dog behøver at låse den.

Så er der andre døre, der er så tunge, at man skal bruge begge hænder til at skubbe den i, og det er ikke fordi, der er easyluk på den, men simpelthen fordi det er en virkelig tung og solid dør. Selv ikke børn kan lukke den.

døre

Denne dør skal lige have et smæk mere

Men så er der også de døre, som man næsten tror, der er ude på at narre en, for man er sikker på, at man lige hørte den klikke i, da man lukkede den bag en, men lidt senere kan man så se, at den står lidt åben endnu.

Så man skal hen at lukke den igen, men det er ikke godt nok, og det er fordi, det er en særlig dør, der sidder på en speciel måde, hvor den gør, at man let kan komme til at tro, at man har smækket den godt nok i, fordi den giver lyd fra sig, men det er bare fordi, den ramte dørkarmen og stadig er åben.

Derfor skal man lige give den det ekstra smæk, så den går ordentligt i. Det er noget, som man lærer med tiden at gøre, og man skal fortælle andre, at de skal gøre det samme.