herrecykler

Forspild aldrig en chance for at tage en tur på din herrecykel

Forspild aldrig en chance for at tage en tur på din herrecykel

advertorial

Du kender sikkert det udtryk med, at der ikke er noget, der hedder dårligt vejr, men blot upassende påklædning til anledningen.

Dette gør sig meget gældende i Danmark, for selvom vejret er meget omskifteligt og decideret kedeligt, vil mange sige, hvor det aldrig rigtig bliver koldt eller varmt, eller sæsonerne ikke varer særligt længe, så er det netop med til at gøre, at man faktisk godt kan tage cyklen frem og bruge den, når man skal frem og tilbage året rundt.

Det lægger sig også i forlængelse af, at Danmark er et fladt land, så det er nemt at komme frem og tilbage, da man ikke skal forcere bjerge med videre, og der er korte afstande mellem stederne, så det vil heller ikke tage så lang tid.

Derfor kan man være ret så sikker på, at vejene er ryddet for sne og så videre, så man godt kan tage et valgt blandt de mange herrecykler, som der findes, når man skal ud at cykle året rundt.

image

Brug altid den herrecykel

Det er noget andet i andre lande, hvor man kan regne med snestorme, der lægger landene øde, eller hvor der er hundrede kilometer fra den ene by til den næste i bakkede omgivelser under en hedebølge, hvor man måske går sukkerkold undervejs på cyklen eller ikke har taget nok med væske med til at køle sig ned og opretholde væskebalancen.

Men herhjemme kan man stort set godt cykle til og fra arbejde hver dag på året, og selvom man skulle have lidt langt, så kan man trods alt tage et tog noget af vejen.

Det er godt for miljøet, at man vælger at cykle med en herrecykel eller et andet befordringsmiddel af samme type.

Og så får man god kondition af at cykle, og man forbrænder en masse kalorier, så man med bedre samvittighed kan spise lidt usundt nogle dage.