Fjern skader og ujævnheder med en effektiv gulvafhøvling

Mange bolig ejere vælger at opgive trægulvet hvis dette er skævt eller svært beskadiget efter en oversvømmelse. Et vandskadet gulv kan da også virke ganske håbløst. I flere tilfælde vil den indtrængende fugt forårsage opsvulmning og deformering af de enkelte brædder, planker eller lameller således at disse danner buler, dybe revner, eller måske deciderende niveau forskelle i gulvet.

Der kan ved samme lejlighed opstå grimme misfarvninger, og gulvet kan i det hele taget komme til at fremstå helt umuligt. Men faktisk vil det i mange tilfælde være muligt at rette op på et skævt og beskadiget gulv. Dette sker ved hjælp af en professionel gulvafhøvling, ved hvilken buler, revner og niveau forskelle udlignes og misfarvninger i overfladen på effektiv vis fjernes.

Kan jeg selv forestå en gulvafhøvling?

Det kan på ingen måde anbefales at kaste sig ud i afhøvling af gulve på egen hånd. En gulvafhøvling er en temmelig voldsom procedure – og du kan risikere at udrette store skader på dit gulv, som i så tilfælde kan blive helt umuligt at redde. En maskine til afhøvling af gulve er nemlig forsynet med skarpe skær monteret på en roterende valse.

Ved en gulvafhøvling kan man fjerne helt op til fem millimeter af gulvets overflade ad gangen. Det er altså vigtigt at du overlader arbejdet med afhøvling af gulve til en professionel gulvmand som har det rette tag på maskineriet og hurtigt kan vurdere hvor meget – eller hvor lidt – der skal høvles bort for at opnå det ønskede resultat.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafhøvling?

Er du bosat i Storkøbenhavn eller på det øvrige Sjælland kan du altid få et skarpt tilbud på gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling af dit trægulv hos DBF Gulvservice. Med mere end tyve års erfaring inden for branchen er DBF Gulvservice godt rustet til at løse denne opgave – læs mere på dbf-gulvservice.dk

2 Comments

 1. Hello from SendBulkMails.com,

  We have a special limited offer for you to send unlimited emails.

  We allow non-permission based emails and you won’t ever get blocked.

  We also buy your domain for you and give you a clean IP and setup your DNS records.

  Check us out on SendBulkMails.com

 2. Hello from BestLocalData.com

  Due to the pandemic BestLocalData.com is shutting down on the 14th of May.

  We have more than a 100 million records of Key Executives all over the world.

  We hope that this Data will serve other companies to succeed in their marketing efforts.

  We have reduced all the prices to next to nothing on our website BestLocalData.com

  We wish you the best in your future endeavours.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *