apotek

Find medicin på recept og i håndkøb på dit lokale apotek

Find medicin på recept og i håndkøb på dit lokale apotek

Benytter du dig ofte af håndkøbs produkter læge ordineret medicin eller andre apoteker varer? Så er det godt at vide hvor det lokale apotek ligger.

Hvor finder jeg mit lokale apotek i Randers?

I Randers hedder hoved apoteket Randers Jernbane Apotek. Dette apotek ligger centralt placeret i Randers midtby, nærmere betegnet på Vestertorv. Her finder du dygtige og veluddannede farmaceuter, farmakonomer og farmakonom elever under uddannelse.

Alle medarbejdere på Randers Jernbane Apotek går op i deres job, og står parat til at yde kvalificeret rådgivning omkring såvel håndkøbsmedicin som læge ordineret medicin. Og så afholdes der ofte arrangementer på apoteket som for eksempel oplæg og informations møder om rygestop, prævention eller forebyggelse af diverse livsstils sygdomme, lige som du kan få din årlige influenza vaccination på Randers Jernbane Apotek.

Hvad kan Randers Jernbane Apotek tilbyde?

Hos Randers Jernbane Apotek kan du afhente din receptpligtige medicin og købe diverse håndkøbsmedicin samt kost tilskud, natur lægemidler og vitaminer og mineraler.

Der ud over finder du diverse produkter og remedier til alt fra lusebekæmpelse og sårpleje til sol beskyttelse og personlig hygiejne. Bor du ikke i umiddelbar nærhed af Randers Jernbane Apotek, kan du besøge et af apotekerne Thors Bakke eller Langå Apotek, som begge hører under Randers Jernbane Apoteks administration.

Det samme gælder for apoteksudsalget på Glarbjergvej såvel som for håndkøbs udsalgene i Spentrup, Harridslev og Laurbjerg og medicin udleveringsstedet i Stevnstrup. Har du ikke mulighed for at afhente receptpligtig medicin på et af de større apoteker, kan du bestille den til afhentning dér. Og har du brug for håndkøbsmedicin, som du ikke kan finde i hverken Spentrup, Harridslev eller Laurbjerg, kan du bestille dem til levering. Så vil Randers Jernbane Apotek sørge for at produkterne bliver bragt til pågældende håndkøbs udsalg.

Du kan læse mere om Randers Jernbane Apotek på randersjernbane.apotekeren.dk