alkoholbehandling

Find den rette alkoholbehandling til din misbrugsramte pårørende

Find den rette alkoholbehandling til din misbrugsramte pårørende

Der er ingen mennesker, som med fuldt overlæg – eller for sjov – udvikler et afhængigheds betinget misbrug. De mennesker, som går hen og bliver alkoholikere, er ofte dybt ulykkelige over deres livs situation.

Samtidig er det rigtig svært for en misbruger selv at gøre noget ved denne situation. Når først afhængigheden har slået sine kløer i et menneske, er det uhyre vanskeligt at slippe fri af dens favntag. Det kræver mange kræfter og en stor portion viljestyrke. Ingen af delene er mulige at opbyde, når man er svækket af stoffer aller af alkohol. Og så skal der professionel hjælp på banen i form af en effektiv misbrugs behandling.

Find hjælp til din alkoholiserede pårørende hos et misbrugscenter

Er du kæreste eller ægtefælle til en alkoholiker, er du helt sikkert også træt af blot at kunne se hjælpeløst til, mens din pårørende langsomt, men sikkert, forsvinder ind i sit misbrug. Det er vigtigt, at du erkender, at du nok er den eneste, som kan tage det afgørende skridt til at hjælpe den misbrugsramte – men at du ikke er alene.

Du vil nemlig kunne få den bedste hjælp hos et professionelt misbrugscenter, hvor dygtige og erfarne sundhedspersoner med speciale inden for behandling af alkohol misbrug vil stå parat til at hjælpe såvel dig som din alkoholiserede kære.

Hvad sker er på et misbrugscenter?

En alkoholbehandling på et misbrugscenter vil i de fleste tilfælde indledes med det, der kaldes en afrusning. Afrusningen er kritisk i forhold til den fysiske afhængighed af alkohol – for det er her, alle giftstofferne renses ud af kroppen.

Dette kan give anledning til voldsomme abstinens symptomer. Derfor vil afrusning altid være overvåget af sundhedsfagligt personale, som kan hjælpe med at lindre symptomerne, og slå alarm, hvis der skulle optræde alvorlige tilstande. Du kan læse mere om det videre behandlings forløb på behandlingscenter-stien.dk