Malerfirma København

Få malet dit træværk af en professionel maler

Få malet dit træværk af en professionel maler

Hvis de fleste hus eller sommerhusejere kigger sig omkring på deres grund vil de ofte se at der er ikke så lidt træværk. Det kan være et rækværk, det kan være en træterrasse, højbede eller måske endda er selve husets facade bygget af træ. Har du en kolonihave kan det endda være at væggene indendørs også er af træ.

Træ skal vedligeholdes for ikke at blive ødelagt af råd. Det betyder at det skal have maling med jævne mellemrum. Det er noget du selv kan gøre eller også kan du få et malerfirma i København til at male dit træværk.

Start med at få træværket sandblæst

Er det langt tid siden at dit træværk er blevet vedligeholdt og malet eller vil du gerne have det malet i en anden farve, kan du med fordel få det sandblæst. En sandblæsning fjerner gammel maling, samtidig med at den også fjerner de grimme grønne alger, samt skidt og snavs og efterlader træværket rent og klar til at blive malet. Det skal dog have tid til at tørre først før det males, da der ellers er risiko for at få råd. Det er også vigtigt at der bruges fint sand, da træværket ellers kan blive ødelagt.

Ring til mindst 3 forskellige malere

Når du skal finde en maler til at male dit træværk så ring til mindst 3 forskellige malere. Det er med til at sikre at du får et overblik over prisniveauet og ikke ender med at betale mere end det er nødvendigt. Husk dog også at billigt ikke nødvendigt er det bedste. Der kan være stor forskel i f.eks. den kvalitet malingen der bliver brugt. En god kvalitet maling koster mere, men den vil også holde længere, så du ikke skal have malet helt så ofte, som hvis du har fået malet med en dårligere maling.