revisor

Få en autoriseret revisor til at ordne dit årsregnskab

Få en autoriseret revisor til at ordne dit årsregnskab

Hvis du er selvstændigt erhvervsdrivende, så er du bekendt med, at der er ufatteligt mange regler omkring bogføring, SKAT og moms. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvis du ikke selv har en form for uddannelse inden for området. Indberetter du forkerte tal, kan det nemlig komme til at koste dig dyrt. Samtidig kan du komme til at snyde dig selv for penge, hvis du ikke gør det korrekt. Det vil derfor være optimalt at få en autoriseret revisor til at udføre dit årsregnskab.

Revisoren kan hjælpe dig med at spare penge

Når du får en autoriseret revisor til at udføre arbejdet, så skriver han eller hun under på, at det er korrekt udført. Skulle der være fejl og mangler i dit regnskab, så er det altså revisoren, der står til ansvar. Revisoren er også bekendt med de forskellige regler i forhold til afskrivninger og ikke mindst alle de ting, som du rent faktisk lovligt må trække fra, inden du skal betale SKAT. Dette kan gøre en rigtig stor forskel på årets resultat.

Ud over at revisoren har den nødvendige ekspertise til at udføre et korrekt regnskab, så vil du også spare dig en masse tid, som du kan bruge på dine kernekompetencer. Du kan enten få revisoren til at lave hele arbejdet, eller du kan selv sørge for at bogføre, så revisoren kun skal lave selve årsregnskabet. Dette vil naturligvis pare dig en del penge, men det koster dig så en masse tid. Det er noget, du må gøre op med dig selv, om hvad du føler, der bedst kan betale sig.

Professionelt revisionsfirma i Viborg

Du kan finde et billigt revisionsfirma i viborg, der kan hjælpe dig med alt omkring din bogføring og regnskaber. Firmaet hedder Borregaard og Maagaard og er et kompetent revisionsfirma i Viborg. Du kan også få hjælp til indretning af moms, budgetplanlægning og meget mere.