facadeskilte

At komme godt i gang med arbejdet med facadeskilte

At komme godt i gang med arbejdet med facadeskilte

Så har du landet sig en interessant ordre som ansat hos nordiksign.dk, hvor du er ansat hos og elsker dit arbejde.

Men nogle gange kan det være svært at komme i gang med en opgave af forskellige grunde. Enten kan man synes, at man ikke ejer evnerne, men at man ikke kan nænne at sige nej, fordi man godt ved, at man skal præstere noget på stedet, så chefen værtsætter ens arbejde.

Måske oplever man bare ganske almindelig præstationsangst over, hvad man ellers skal gøre for at gribe opgaven an, fordi man ikke føler, man er god nok, selvom alle de andre medarbejdere siger, at man nok skal klare det.

Dog er den her givne opgave meget anderledes, end hvad man er vant til, så man ved ikke, hvordan man skal gribe den an.

Ellers kan det også tænkes, at fyraften nærmer sig en dag på stedet, men der kommer en ordre ind, og du synes ikke, der er tid nok til at færdiggøre ordren, men du kan heller ikke se det retfærdige og fornuftige i bare at dandere den, indtil klokken er blevet fyraften.

Så er her et godt tip, som man også kan bruge i mange andre henseender, som kan være fra, at man skal gøre rent derhjemme til at skrive en opgave.

Man bryder sig jo ikke om at se alt det skidt omkring en, og at blankt papir foran sig ved en opgaveskrivning signalerer bare, at der er lang tid endnu, før man er færdig.

Så skal man simpelthen bare have hul på bylden: find rengøringsartiklerne frem, fjern en smule støv; skriv lige nogle indledende sætninger på papiret.

Og sæt ordren med de facadeskilte op og gør lidt klar til næste dag, så du ikke skal starte fra bunden dagen efter, men lige nøjagtig ved, hvad der skal gøres.

Godt nok er det dårligt nok et par procenter gennemført arbejde, men det giver en fornemmelse af, at nu er man trods alt i gang.