• images
  • 2:52 pm
  • images
  • Ingen kommentarer.

Jeg prøver en ny smag hver gang jeg køber proteinpulver

Der findes så mange forskellige smage af proteinpulver, at jeg på ingen måde ved hverken hvor jeg skal starte eller slutte. Men en ting er efterhånden gået hen og er blevet sikkert efter jeg nu til dags har prøvet rigtig mange forskellige smage, og det er at jeg faktisk helst vil smage dem alle sammen, hvis det stod til mig. Jeg kan nemlig godt lide variation, og et sted hvor jeg finder ud af at jeg kan få den mindste variation til min træning, det er ved at bruge proteinpulver der smager forskelligt i de shakes, jeg laver. For ellers kan det jo meget nemt være en smule ensformigt at træne dag ud og dag ind, hvad jeg ofte gør. Derfor giver en ny type proteinpulver lige et ekstra spark på motivationen, fordi det smager nyt og anderledes.

Jeg skal snart til at smage proteinpulver med vanilje

En af de smage, som jeg har kastet min næste kærlighed over er proteinpulver med vanilje fra http://www.bodylab.dk, fordi det er eb af de smage, som jeg endnu ikke har været så heldig at prøve. Dermed er det noget som jeg må siges at have til gode. Og det har jeg i den grad, for det er på vej hjem til mig med posten efter at jeg har bestilt det over nettet i al min iver efter at jeg bare må prøve det. Faktisk vil jeg sige at jeg er helt oppe at køre over at skulle prøve det, og jeg glæder mig bare så meget til det. Jeg tænker for eksempel allerede på sådanne ting som hvad smag det passer godt sammen med, og hvordan man laver en god shake med det. Egentlig tænker jeg at mælk og vanilje går i spænd. 

Ingen kommentarer

Leave a Comment