• images
  • 10:20 pm
  • images
  • Ingen kommentarer.

Det seneste flyttetilbud

Jeg har fået en helt masse flyttetilbud fra mine venner. Jeg ved faktisk slet ikke hvorfor, at mine venner har været så ville med at give mig flyttetilbud og hjælpe mig med at flytte. Jeg tror ikke, og håber da ikke, at det er fordi at de glæder sig til at komme af med mig, at de har så travlt med at give mig flyttetilbud.

Det tror jeg nu engang heller ikke at det er, og jeg forventer også, at jeg kan blive ved med at se mine venner derhjemme selv efter at jeg er flyttet. Jeg tror, og er næsten sikker på, at det ikke er fordi at jeg er blevet upopulær at mine venner giver mig så mange flyttetilbud. Jeg tror i stedet for, at grunden til at jeg får så mange flyttetilbud fra mine venner, er fordi at de regner med at jeg holder en indflytterfest, og det gør jeg selvfølgelig også. Jeg tror altså at de ved at give mig flyttetilbud, på den ene eller den anden måde inviterer sig selv til min fest. Det er også fint nok, for alle de der har givet mig et flyttetilbud, havde jeg helt sikkert også tænkt mig at invitere med til min fest. Så det er rigtigt fint at jeg har fået så mange flyttetilbud, for det er lige ved at det er den nemmeste måde at bestemme hvem der skal med til min fest. Det forholder sig altså sådan, at jeg tror at det ender med, at alle dem der har givet mig et flyttetilbud, vil jeg give en invitation til min fest. Det er altså helt klart den nemmeste at afgrænse deltagerne, og ved at kun at tage dem der har givet mig et flyttetilbud, bliver det automatisk også nemmere for mig, at rykke videre ud i livet med det samme.