• images
  • 12:33 am
  • images
  • Ingen kommentarer.

Den sidste oplader til iPhone 5

Jeg var forleden inde i en butik, hvor jeg ikke var den eneste, som var kommet efter det samme som jeg var kommet efter. Det er nemlig sådan, at jeg var kommet efter en oplader til iPhone 5, http://iphonebasen.dk/iphone_5/ladekabel_iphone_5. Det var dog sådan, at de på daværende tidspunkt havde de samme store problemer. Det var nemlig sådan, at der efterhånden var ret mange der stod og manglede en oplader til iPhone 5. Det var altså også derfor, at da jeg fandt ud af, at denne butik havde en ekstra oplader til iPhone 5 på lager, ja faktisk flere, så kunne det ikke gå stærkt nok med at komme af sted. Jeg var altså virkeligt glad for at finde ud af dette, og jeg var sådan set bare glad for, at det rent faktisk lykkedes mig at komme som en af de første. Der var jo slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for mig, hvad der rent faktisk kommer til at ske, så er jeg også sikker på, at det på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at gå op for folk, hvor heldig jeg rent faktisk var. Det var nemlig sådan, at jeg fik den sidste oplader til iPhone 5 de overhovedet havde. Det var faktisk den sidste oplader til iPhone 5 de overhovedet kom til at have i den måned. Der var altså ingen tvivl om, at jeg var yderst heldig, og det er jeg simpelthen bare så glad for den dag i dag. Det er skønt, og jeg kan slet ikke lige forklare, hvordan det rent faktisk kan lade sig gøre for mig at gøre dette. Det er dog sådan, at når det først er gået op for folk, hvad der rent faktisk foregår, så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg på en eller anden måde, nok skal ende med at finde ud af at andre sikkert også har været lidt sure på mig. Specielt personen bag ved mig.

Ingen kommentarer

Leave a Comment